Rămâneți conectați

On The Go

„Once Upon a Time in Romania”

Publicat

pe

magazinele Art&Craft

În România se nasc povești frumoase, iar cei de la Art&Craft au creat un concept,  care promovează România contemporană prin produse de inspirație românească.

Sărbătorile de iarnă vin, alături de atmosfera festivă și veselă, și cu eterna dilemă: „Ce cadouri le facem celor dragi, apropiați?”.

Produsele tradiționale, autentice, câștigă de ceva vreme teren în fața produselor industriale, produse în masă, pentru că fiecare dintre noi își dorește obiecte speciale, unice, atât când vine vorba despre a primi un cadou, cât și atunci când îl facem. Mai ales, dacă ne gândim la cei apropiați!

În magazinele Art&Craft găsești daruri pentru orice ocazie, pentru toate vârstele și gusturile. De la cele mai fine trufe și prăjituri, bazate pe rețete tradiționale din România, la produse autentice de artă populară, unicat, colectate de la meșteri din întreaga țară.

În magazinele Art&Craft poți găsi obiecte de cult, țesături, porturi populare, obiecte din lemn și împletituri, obiecte din lut și ceramică și alte obiecte decorative, atent alese din toate colțurile țării.

magazinele Art&Craft

Alături de obiectele care ies din mâinile meșteșugarilor populari, aici găsești și colecțiile Art&Craft, ce includ produse fabricate în toată lumea după concepte ale designerilor români, precum și o serie de delicatese după rețete tradiționale, ce reproduc gusturile copilăriei. Toate acestea reprezintă modul perfect de a împărtăși cu cei dragi o experiență românească.

Iar de sărbători, mai mult ca niciodată, darurile sunt însoțite de povești… Indiferent de vârstă! Iar colecțiile Art&Craft spun, prin fiecare dar, câte o poveste.

Cu denumiri ce îți trezesc curiozitatea – Kisses from Transylvania, Once upon a time in Romania, Via Delice, Bloody Famous, Vlăduț’s Story – colecțiile Art&Craft integrează articole pline de inspirație și creativitate.

Inspirată de cea mai cunoscută legendă românească, cea a contelui Dracula, și pornind de la originile sale aristocrate, colecția Transylvania cuprinde o mare varietate de produse, fiind orientată către un public de nișă, cel de afaceri, beneficiind de un design sobru și elegant.

magazinele Art&Craft

Cea mai delicioasă dintre colecțiile Art&Craft este, fără îndoială, Via Delice. Aceasta include praline de ciocolată, nuci cu cremă, cornulețe, biscuiți, fursecuri și turtă dulce după rețete tradiționale. Este o colecție de gustări originale, cu ingrediente de cea mai bună calitate, ce reproduc gusturile și aromele copilăriei. Produsele sunt ambalate în cutii elegante din carton, integrând o carte poștală ilustrată cu motive tradiționale românești.

magazinele Art&Craft

Și dacă tot suntem la capitolul copilărie, colecția „Once Upon a Time in Romania” a fost inspirată tocmai din basmele și poveștile bunicilor. Cu Feți-Frumoși și Ilene Cosânzene. Fiecare produs al colecției spune o poveste, ne duce cu gândul într-o lume de basm. Colecția are un caracter vesel, jucăuș, optimist și aventuros.

magazinele Art&Craft

De la copii la părinți, de la adolescenți la tineri, adulți și chiar vârstnici, toți vor aprecia produsele de papetărie (albume, agende, pixuri și carnețele), micile decorațiuni (căni metalice și ceramice, cutii muzicale) și suvenire, dar și delicatesele (nuga și batoane de ciocolată) „Once Upon a Time in Romania”.

Partea cea mai frumoasă este că acum poți să faci un cadou fie partenerilor tăi de afaceri, cât și persoanelor din familie și prietenilor, pentru că Art&Craft are o gamă variată de pachete corporate, pe care ți le poți personaliza așa cum vrei și pe care le poți comanda exclusiv online, la un preț mai avantajos decât dacă ai achiziționa produsele separat.

Unde găsești magazinele Art & Craft:
Mall Băneasa Shopping City
Aeroportul Otopeni
Aeroportul Sibiu
Aeroportul Târgu Mureș
Aeroportul Cluj-Napoca
Aeroportul Bacău
Aeroportul Timișoara
Aeroportul Craiova
Aeroportul Iași
Aeroportul Suceava
Aeroportul Constanța

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește TravelingMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

Citește în continuare
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

On The Go

Grecia va introduce o taxă pentru turiștii care au nevoie de servicii medicale

Publicat

pe

Grecia va introduce o taxă pentru turiștii care au nevoie de servicii medicale

Autoritățile din Grecia au anunțat că turiștii care au nevoie de servicii medicale pe durata șederii în această țară vor trebui să plătească o taxă de 20 de euro.

Conform site-ului Greekreporter, Ministerul Sănătății a anunțat că turiștii care vor avea nevoie de servicii medicale pe durata șederii lor în Grecia vor trebui să achite o taxă de 20 de euro.

Până acum, serviciile medicale, cu excepția cazurilor în care era nevoie de spitalizare, erau gratuite pentru turiști.

De asemenea, cei care vor beneficia de servicii medicale de urgență vor fi nevoiți să le plătească. De asemenea se vor impune taxe și pentru cei care au nevoie de diferite analize sau de investigații medicale amănunțite precum RMN, radiografii sau altele.

De exemplu, testul pentru determinarea infectării cu virusul Sars-COV-2 costă mai puțin de 50 de euro în spitalele publice.

Acesta este încă un motiv pentru a vă face întotdeauna o asigurare medicală pentru călătorii, indiferent de țara în care mergeți.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește TravelingMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

Citește în continuare

On The Go

Nu mai e nevoie de declarația pe propria răspundere pentru intrarea în Bulgaria

Publicat

pe

Nu mai e nevoie de declarația pe propria răspundere pentru intrarea în Bulgaria

Bulgaria renunță la măsurile obligatorii privind regimul de intrare şi tranzit pentru cetăţenii care sosesc din România.

Autorităţile din Bulgaria au adoptat noi măsuri privind condiţiile de intrare în țară, iar conform noilor decizii cetăţenii români care sosesc din România nu trebuie să mai prezinte declaraţia pe proprie răspundere prin care confirmau că au luat cunoştinţă şi îşi asumă riscurile privind îmbolnăvirea cu COVID-19 şi se obligau să respecte măsurile anti-epidemiologice aplicabile pe teritoriul Bulgariei.

În acest context, Ministerul Afacerilor Externe subliniază că, la acest moment, nu există condiţii speciale sau alte măsuri obligatorii privind regimul de intrare şi tranzit pe teritoriul Republicii Bulgaria pentru cetăţenii care sosesc din România.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește TravelingMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

Citește în continuare

On The Go

Turiștii pot solicita să fie testați pe aeroportul din Atena

Publicat

pe

Turiștii pot solicita să fie testați pe aeroportul din Atena

Începând cu data de 5 august turiștii pot solicita să fie testați pentru COVID-19 la sosirea pe aeroportul din Atena.

Autoritățile de pe Aeroportul Internațional din Atena (AIA) au anunțat că, începând din data de 5 august, turiștii, dar și personalul din aeroport și companii aeriene, pot solicita să fie testați pentru COVID-19.

Testarea va fi făcută în parteneriat cu Centrul Medical Athena ca o măsură suplimentară de prevenirea a răspândirii pandemiei de COVID-19.

Conform anunțului făcut de AIA, pasagerii care sosesc sau pleacă din Grecia pot face testul molecular (rRT-PCR), zilnic între orele 07:00 și 23:00pm, într-o zonă special amenajată în zona sosiri, între intrările 2 și 3.

Rezultatele testelor PCR vor fi disponibile în 6 ore de la prelevarea acestora.

Costul pentru acest serviciu este de 70 de euro (aproximativ 340 de lei).

via news.gtp.gr

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește TravelingMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

Citește în continuare
Advertisement
Rural31 iulie 2020

A început Săptămâna Haferland

Cea de-a opta ediție a celui mai mare festival dedicat culturii și tradițiilor săsești din Transilvania, Săptămâna Haferland, va avea...

5 locuri cool din Berlin 5 locuri cool din Berlin
City Break09 mai 2020

5 locuri cool din Berlin descoperite cu noul Opel Corsa-e

Berlin este oricând o destinație perfectă pentru un city break. Mai ales când ai ocazia să descoperi locuri cool din...

Destinations04 mai 2020

[FOTO/VIDEO] Un road trip prin Olanda cum probabil nu o să poți face niciodată. Sau?

Nu am spune nu niciodată unei propuneri de road trip prin Olanda. Dar cel mai probabil nu vom putea face...

Amsterdam Amsterdam
City Break26 februarie 2020

Recomandări pentru un weekend la Amsterdam

Cu o serie de muzee spectaculoase, teatre, restaurante, baruri, concerte în fiecare weekend, și nu doar atât, Amsterdam este destinația...

Foto: Primăria Municipiului Sibiu Foto: Primăria Municipiului Sibiu
City Break25 februarie 2020

Unde stai, mănânci, te relaxezi și te distrezi în… Sibiu

Orașul Sibiu este oricând o alegere bună pentru o evadare de weekend. Așa că îți dăm câteva ponturi pentru ca...

Praga Praga
City Break24 februarie 2020

Recomandări pentru o zi de vis în Praga

Chiar și toamna, capitala Cehiei este un loc numai bun pentru a fi explorat, fiind plin cu muzee, cafenele și...

Istanbul Istanbul
City Break24 februarie 2020

Istanbul în 48 de ore! Ce să nu ratezi în orașul-minune al Turciei

Să spunem că ai doar 48 de ore la dispoziție să vizitezi Istanbul, o destinație de vis pentru care în...

Norway postcards cu un BMW X3 Norway postcards cu un BMW X3
Destinations03 februarie 2020

Norway postcards cu un BMW X3

„Traveller’s tales” a explorat frumuseţea Norvegiei în cel de-al patrulea proiect de scurtmetraj în colaborare cu BMW. Şosele neîntrerupte care...

Stockholm Stockholm
City Break20 ianuarie 2020

Recomandări pentru o zi de vis în Stockholm

Stockholm, capitala Suediei, este o destinație interesantă pentru un city break. Găsești aici o arhitectură inedită, experiențe culturale și culinare....

Un road trip cu noul Opel Astra Un road trip cu noul Opel Astra
Destinations12 ianuarie 2020

Un road trip cu noul Opel Astra pe drumurile din landul german Hessa

Un city break la Frankfurt nu este niciodată o idee rea, mai ales dacă ai de gând să și ieși...

Advertisement

Trending