Connect with us

Where To Stay

Tecadra Bucharest Handwritten Collection se va deschide în septembrie 2025

Published

on

Tecadra Bucharest Handwritten Collection

Tecadra Bucharest Handwritten Collection își va întâmpina primii oaspeți în septembrie 2025, devenind astfel primul hotel din România care face parte din Handwritten Collection.

Accor a încheiat un parteneriat pentru transformarea completă și extinderea actualului hotel Tecadra din București. Proprietatea existentă de 4 stele trece printr-o transformare completă a fațadei, a compartimentării interne și a designului și va deveni Tecadra Bucharest Handwritten Collection.

Clădirea va avea 50 de camere și suite. O aripă suplimentară va fi adăugată proprietății, ceea ce va aduce 50 de noi unități de apartamente. Capacitatea totală a Tecadra Bucharest Handwritten Collection va fi de 100 de camere.

În conformitate cu angajamentul Accor de a reduce amprenta de carbon a tuturor operațiunilor sale și de a atinge un nivel net zero până în 2050, proprietatea va fi o clădire ecologică, alimentată cu panouri solare și pompe de căldură, diminuând astfel emisiile de carbon și costurile de operare.

Hotelul va dispune de un restaurant și un lobby bar. Oaspeții se pot bucura de diverse facilități, cum ar fi o sală de conferințe, un club de fitness modern, un business corner complet dotat și o parcare securizată cu supraveghere video.

Poziționat pe strada Iancu Nicolae 67, hotelul se află chiar în centrul unuia dintre cele mai prestigioase cartiere rezidențiale din București, înconjurat de școli internaționale de renume, centre de fitness și wellness și galerii comerciale de lux.

Situat în apropierea celui mai mare hub de birouri din București, Pipera Nord, hotelul se bucură de acces facil atât către Aeroportul Internațional București Henri Coandă, cât și către Aeroportul Internațional București Aurel Vlaicu Băneasa.

Fie că sosesc de la Henri Coandă sau de la Băneasa, oaspeții pot ajunge la hotel în mai puțin de 15 minute. Șoseaua de Centură a Bucureștiului este, de asemenea, la mai puțin de 10 minute distanță, făcând astfel proprietatea accesibilă pentru călătorii care sosesc cu mașina.

Handwritten Collection, un brand de colecție de tip midscale al Accor, își sărbătorește prima aniversare în ianuarie 2024, cu o rețea în plină expansiune de hoteluri fermecătoare și diverse din întreaga lume.

Brandul a fost lansat pentru prima dată în ianuarie 2023, cu scopul de a reuni hoteluri de dimensiuni mici și medii care reflectă în mod autentic caracterul și căldura oamenilor care le iubesc și le îngrijesc. De atunci, Handwritten Collection a deschis 12 hoteluri curatoriate în decurs de doar 12 luni.

Cu aproximativ 25 de hoteluri în curs de deschidere în 2024 și ulterior și peste 150 de proiecte și lead-uri în faza de analiză activă, Handwritten Collection devine unul dintre brandurile de colecție de tip midscale cu cea mai rapidă creștere din lume.

Handwritten Collection a fost creată în 2023 pentru a reuni hoteluri cu o personalitate unică, reflectând intim caracterul și căldura oamenilor care le iubesc și le îngrijesc. Cu credința că hotelurile sunt locul în care se nasc conexiuni profunde și se îmbogățesc experiențele de călătorie autentice, hotelierii de la Handwritten Collection invită călătorii să experimenteze o abordare diferită a ospitalității tradiționale, fără a-i altera principiile de bază.

La Handwritten Collection, în experiența oaspetelui prind viață spiritului gazdei, gusturile, pasiunile și micile particularități ale personalității sale. Handwritten Collection devine una dintre mărcile de colecție de nivel mediu cu cea mai rapidă creștere din lume, cu proprietăți deja deschise în Australia, Franța și China.

Handwritten Collection face parte din Accor, un grup hotelier de top la nivel mondial care numără peste 5.500 de proprietăți în peste 110 țări și este o marcă participantă la ALL – Accor Live Limitless – un program de loialitate de lifestyle care oferă acces la o mare varietate de recompense, servicii și experiențe.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește TravelingMag.ro pe Facebook și Instagram!

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: CFR Călători nu mai permite cumpărarea de bilete de la personalul de tren pe ruta București - Aeroport - Cronica de Turism

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Where To Stay

MATCA Transylvanian Sanctuary s-a deschis în Parcul Natural Bucegi

Published

on

MATCA Transylvanian Sanctuary, un proiect exclusivist de turism și ospitalitate, și-a deschis porțile, pentru a oferi o experiență unică de cazare și relaxare în mijlocul naturii neîmblânzite a Parcului Natural Bucegi.

Situată în localitatea Șimon, din județul Brașov, în proximitatea Castelului Bran, noua proprietate funcționează ca un boutique hotel independent, care își întâmpină oaspeții în 2 case tradiționale transilvănene, cu 16 camere de oaspeți, și 2 vile private, cu vedere către Munții Piatra Craiului și Munții Bucegi.

MATCA Transylvanian Sanctuary beneficiază, adițional spațiilor de cazare, de un centru de evenimente cu o suprafață de 140 de metri pătrați, ce permite diferite amenajări, pentru evenimente medii, dar și pentru întâlniri restrânse, dedicate echipelor de management. Spațiul este complet echipat cu sisteme de sonorizare, multiboard interactiv și Wi-Fi dedicat.

La acestea, se adaugă Natura SPA, un centru de wellbeing, care oferă turiștilor acces la o piscină interioară de relaxare încălzită, saună umedă și saună uscată, salină cu sare adusă special de la salina Praid și salina Slănic Prahova, jacuzzi, bazin rece și zonă de relaxare, un restaurant, STUP, cu o capacitate de 70 locuri la masă și un bar, Nectar, cu o terasă generoasă.

Conceptul gastronomic este menit să celebreze cultura culinară locală, folosind la maximum influențele tradiționale, bine evidențiate în preparate de fine dining, dar și ingredientele și produsele locale. Atât infuziile de plante aromatice cultivate și uscate local, cât și gustările de casă servite în cadrul restaurantului și al barului sunt de inspirație regională.

Proprietarii au lucrat predominant cu furnizori și branduri locale, care au contribuit la crearea unui spațiu elegant, exclusivist și echilibrat, menit să ofere relaxare și o stare de bine. Conceptul arhitectural și de design îi aparține arhitectului Gabriel Georgescu, care, împreună cu echipa sa din București, a creat spații armonioase, în care elemente și culori naturale, de lemn, piese ceramice și piatră sunt completate de detalii tradiționale transilvănene, în culori îndrăznețe.

Matca Transylvanian Sanctuary – un spațiu care curatoriază piese artizanale și artistice românești

Clădirea Matca Transylvanian Sanctuary a fost construită de la zero. Ea a reprodus arhitectura exterioară a casei 21 Ocolul Măgura, din cadrul Muzeului ASTRA Sibiu, folosind uși și elemente de feronerie reciclate de la proiecte ce datează de peste 100 de ani.

Gardul de inspirație maramureșeană a fost creat de meșteri locali, iar poarta a fost sculptată manual, în Făgăraș.

Matca Transylvanian Sanctuary este un promotor al culturii locale, un curator de artizanat și artă românească. Printre artiștii cu care brandul a colaborat pentru amenajare, se numără Angela Atelier, din Sibiu, care a realizat și brodat perdelele, Iulia Lavu, creator de noduri, responsabilă pentru covoare și accesorii, Anca Fetcu Lupu, designerul de corpuri de iluminat, sau Alina Căpățînă, care a realizat tablouri din flori culese de pe domeniul MATCA Transylvanian Sanctuary și uscate timp de doi ani. Vesela folosită în restaurant provine de la Victoria Finală, un brand românesc extrem de apreciat de către iubitorii de gastronomie din România.

În cadrul MATCA Transylvanian Sanctuary, oaspeții se pot bucura de natură în forma sa cea mai pură

MATCA Transylvanian Sanctuary este poziționat în mijlocul unui ecosistem unic, ce beneficiază de o faună extrem de bogată, care include urși bruni, lincși, lupi și o gamă largă de specii de păsări, inclusiv vulturii aurii și bufnițele.

Pentru a proteja și a face ca această biodiversitate să prospere, există o echipă dedicată, care contribuie activ la monitorizarea și protejarea florei și faunei locale. Profesioniști cu pregătire în botanică și zoologie cercetează și evaluează constant zona, pentru a înțelege felul în care fiecare element al ecosistemului este impactat de interacțiunea cu oamenii și a-i crea contextul potrivit, pentru coabitare.

Pentru a se bucura din plin de acest mediu, oaspeții MATCA Transylvanian Sanctuary beneficiază de ghizi și pădurari locali, care îi pot ajuta să exploreze domeniul în condiții de siguranță, atât pentru ei, cât și pentru natura neîmblânzită. Printre activitățile pe care complexul hotelier le are puse la punct se numără drumețiile, traseele de mountain bike sau activitățile apicole, realizate alături de apicultori cu experiență.

În plus, cei care vor să se relaxeze și mai mult, pot opta pentru terapii SPA în natură, cum sunt băile de fân.

Continue Reading

Where To Stay

ibis Styles Venus se va deschide pe litoralul românesc al Mării Negre

Published

on

ibis Styles Venus

Accor își extinde portofoliul din România prin semnarea unui nou acord de franciză cu Paradis Hotels & Resorts pentru transformarea hotelului Dana Holiday Club într-un nou ibis Styles Venus.

Programat să își deschidă porțile în iunie 2024, acest proiect marchează debutul brandului ibis Styles pe litoralul românesc al Mării Negre, oferind o experiență de ospitalitate vibrantă și plină de stil în inima stațiunii Venus.

ibis Styles Venus va avea – după renovare – 179 de camere generoase, inclusiv două apartamente exclusiviste, toate proiectate cu flerul unic și creativ caracteristic brandului ibis Styles. Hotelul va avea, de asemenea, o zonă de mic dejun, o piscină exterioară generoasă, un bar la piscină, și o nouă sală de fitness menită să răspundă nevoilor de wellness ale oaspeților săi începând din 2025.

Renumită pentru farmecul său istoric și recunoscută drept destinație cheie pe litoralul românesc, stațiunea Venus a cunoscut o revenire în ultimii ani prin renovarea proprietăților existente și dezvoltarea de noi hoteluri. Ibis Styles Venus își propune să contribuie la această renaștere, atrăgând oaspeții către facilitățile sale moderne și către frumusețea pitorească a coastei Mării Negre.

Design-ul de inspirație tropicală al viitorului hotel îi va invita atât pe copii, cât și pe adulți să pornească într-o aventură, descoperind mesajele animalelor din junglă în timp ce se îmbarcă într-o misterioasă vânătoare de comori. Designul creativ a fost conceput de SelfDezign – un studio tânăr, cu un spirit cool și inovator.

Rețeaua ibis Styles din România include ibis Styles Arad, ibis Styles Bucharest Airport, ibis Styles Bucharest City Center, ibis Styles Bucharest Erbas, ibis Styles Dunarea Galati ibis Styles Pitesti Arges și ibis Styles Sibiu Arsenal. Odată cu adăugarea ibis Styles Venus, Accor continuă să își consolideze prezența în întreaga țară, oferind opțiuni de cazare și calitate și diverse pentru călătorii locali și internaționali.

Designul creativ și atmosfera ludică îi întâmpină pe călători când se cazează la ibis Styles. Cu un concept de design unic construit în jurul unei teme precise și o abordare încrezătoare și optimistă, hotelurile ibis Styles oferă o experiență de ospitalitate simplă, contemporană și economică. ibis Styles este parte din Accor, grup de ospitalitate lider la nivel global ce cuprinde peste 5.100 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Accor operează în prezent 20 de hoteluri în România, cu 2153 de camere.

Continue Reading

Where To Stay

7 hoteluri din Zanzibar perfecte pentru o vacanță de vis

Published

on

hoteluri din Zanzibar

7 hoteluri din Zanzibar unde să te cazezi dacă ajungi pe insulă în această perioadă a anului.

Zanzibar, arhipeleag situat în largul coastei Tanzaniei, este o bijuterie ascunsă a Africii, recunoscută pentru plajele sale exotice, istoria sa bogată și atmosfera tropicală captivantă. Această insulă idilică, cunoscută și sub numele de „Insula Mirodeniilor“, atrage călători din întreaga lume în căutarea unei evadări tropicale autentice.

Plajele cu nisip fin, apele turcoaz și vegetația luxuriantă transformă Zanzibar într-un decor desprins din povești, oferindu-le vizitatorilor senzația că au pășit într-un paradis exotic. Atmosfera sa vibrantă este însoțită de aromele îmbietoare ale condimentelor care cresc în această regiune, contribuind la farmecul său distinct.

Hoteluri din Zanzibar pentru o vacanță de vis

Pentru a completa experiența unică pe care insula o oferă, am alcătuit o listă a celor mai remarcabile 7 hoteluri din Zanzibar, recomandate de tur operatorul Join UP!.

Aceste hoteluri din Zanzibar nu sunt doar opțiuni de odihnă; ele sunt destinații în sine, fiecare oferind o perspectivă distinctă asupra frumuseții naturale și culturii locale. De la resorturi „adults only” cu concepte inovatoare până la opțiuni ideale pentru vacanțe de familie, aceste hoteluri completează perfect peisajul idilic al insulei Zanzibar.

Riu Palace Zanzibar (Adults Only 18+) 5*

Hotelul reprezintă un sanctuar de lux care oferă o experiență deosebită în inima insulei Zanzibar. Fiecare unitate de cazare, echipată cu aer condiționat, oferă o priveliște spectaculoasă asupra Oceanului Indian de pe terasa privată, creând astfel un cadru idilic pentru o vacanță de neuitat. Situat pe plaja Nungwi, acest complex oferă unități cu piscină privată, cadă cu hidromasaj și grădină, ceea ce adaugă un plus de rafinament și intimitate.

Cu facilități precum piscina în aer liber, plaja privată cu sporturi acvatice și centrul de scufundări, oaspeții au la dispoziție numeroase opțiuni pentru a se relaxa sau a se aventura în experiențe acvatice fascinante. Centrul de SPA, unde se oferă servicii de masaj și o baie de aburi, completează perfect atmosfera de relaxare.

Conceptul all-inclusive oferit de Riu Palace Zanzibar adaugă un plus de comoditate, cu mic dejun tip bufet în stații de bucătărie deschisă și două restaurante tematice care propun preparate rafinate. Barul de pe plajă și terasa cu vedere la apusul soarelui devin locuri prielnice pentru a savura băuturi și cocktailuri fantastice.

În plus, atmosfera din zonele publice este îmbogățită de candelabre, iar oaspeții beneficiază de acces gratuit la internet Wi-Fi în toate zonele, un program regulat de divertisment, precum și activități recreative cum ar fi caiacul și stand-up paddle surfing.

Localizat pe coasta de nord-vest a insulei Zanzibar, la 55 km de Stone Town, oferă o oază de confort și rafinament într-un cadru tropical spectaculos, fiind unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Zanzibar.

SBH Monica Zanzibar (Adults Only 16+)

Situat într-o poziție pitorească pe malul mării în Paje, SBH Monica Zanzibar (Adults Only 16+) reprezintă o bijuterie a ospitalității de 5 stele, oferind o experiență de cazare cu adevărat remarcabilă.

Complexul dispune de o piscină în aer liber, o frumoasă grădină și un bar, toate amplasate pentru a oferi o panoramă uimitoare asupra peisajului tropical. Recepția non-stop și restaurantul adaugă o notă de confort și accesibilitate, iar proximitatea față de Plaja din Paje și distanța de doar 20 km față de Jozani Forest adaugă oportunități de explorare a frumuseților naturale ale insulei Zanzibar.

Fiecare cameră de la SBH Monica Zanzibar se distinge prin eleganța sa, oferind o ambianță primitoare și modernă. Anumite camere dispun și de terase private, oferind o privire captivantă asupra împrejurimilor. Cu climatizare și birou în fiecare unitate, hotelul se asigură că oaspeții se simt ca acasă, indiferent de durata șederii.

Essque Zalu Zanzibar 5*

Essque Zalu Zanzibar 5* din Nungwi oferă o experiență, fiind situat cu vedere la Oceanul Indian, acest complex impresionant dispune de o piscină mare în aer liber și un centru SPA, oferind o oază de relaxare în mijlocul paradisului tropical.

Suitele spațioase, care îmbină armonios designul contemporan cu cel tradițional Swahili, oferă vedere la ocean sau la grădină de pe balcon sau terasă, sub un acoperiș Makuti tradițional.

Fiecare suită la Essque Zalu Zanzibar este amenajată cu aer condiționat, minibar și dispune de un dormitor spațios, o zonă de living și o baie complet echipată cu bideu și duș. Complexul oferă o varietate de opțiuni gastronomice prin cele 3 restaurante și 3 baruri, cu meniuri care variază de la preparate moderne arabe la opțiuni rafinate din bucătăria internațională.

Oaspeții au posibilitatea de a se bucura de o gamă variată de masaje și tratamente de înfrumusețare la centrul SPA Zalu, care include și facilități precum saună și hidromasaj. Cu facilități suplimentare precum centrul de fitness, o galerie de artă, un club pentru copii și săli de întâlnire, Essque Zalu Zanzibar răspunde la nevoile diverse ale oaspeților săi.

Pentru cei pasionați de activități în aer liber, complexul oferă o gamă extinsă, inclusiv windsurfing, scufundări și snorkelling. Cu o locație convenabilă la 63 km de aeroportul internațional Zanzibar și la 58 km de Stone Town, acest complex reprezintă o alegere de excepție pentru cei care caută luxul autentic într-un peisaj tropical de neuitat.

Melia Zanzibar 5*

Situat în Kiwengwa, la doar 11 km de rezervația forestieră Kichwele, Melia Zanzibar 5* oferă o experiență de neuitat într-un cadru tropical. Cu o zonă de plajă privată, piscină în aer liber și teren de tenis, acest hotel rafinat oferă o varietate de facilități pentru a satisface dorințele oaspeților.

Diminețile încep cu un mic dejun tip bufet delicios, iar proprietatea oferă o selecție generoasă de 5 restaurante specializate în bucătăria internațională, mediteraneeană și locală, satisfăcând cele mai exigente gusturi culinare.

Pentru o experiență relaxantă, oaspeții se pot destinde în saună, iar cei pasionați de sporturi acvatice pot explora ofertele de canotaj sau închiria mașini pentru a descoperi mai mult din frumusețile insulei. Personalul calificat de la recepție vorbește engleză și germană, asigurându-se că oaspeții se simt în permanență bineveniți și asistați.

Cu Aeroportul internațional Zanzibar și Stone Town la mai puțin de 50 de minute cu mașina, Melia Zanzibar devine un punct de plecare convenabil pentru explorarea tuturor minunățiilor acestei insule africane.

Royal Zanzibar Beach Resort 5*

Royal Zanzibar Beach Resort 5* strălucește ca una dintre cele mai romantice destinații de cazare din Zanzibar, fiind ales frecvent pentru organizarea lunilor de miere de către cei îndrăgostiți în căutarea unei experiențe idilice.

Situat la marginea Oceanului Indian, acest resort de lux oferă o călătorie într-un paradis tropical, unde standardele înalte ale serviciilor sunt o constantă. Cu o gamă variată de facilități, precum restaurant, bar, SPA și centru de wellness, Royal Zanzibar Beach Resort reprezintă o oază de relaxare și rafinament.

Cele patru piscine, centru de fitness și zona de plajă privată completează oferta de relaxare, în timp ce facilitățile precum tenis de masă, masa de biliard, jacuzzi și grătar adaugă elemente distractive șederii.

Cu privire la facilitățile oferite, Royal Zanzibar Beach Resort demonstrează atenție la detalii și grijă pentru oaspeți, totul este gândit pentru a oferi o experiență de neuitat. Cu o terasă încântătoare și o grădină bine întreținută, resortul oferă o atmosferă romantică și plină de farmec. Accesul imediat la plajă completează tabloul, oferind o priveliște senzațională asupra Oceanului Indian.

Emerald Zanzibar Resort & Spa – Deluxe All Inclusive

Emerald Zanzibar Resort & Spa – Deluxe All Inclusive reprezintă un colț de paradis pe malul mării în Matemwe, oferind o experiență de cazare de 5 stele cu facilități extraordinare. Cu un lounge comun, o terasă și un bar, acest complex rafinat satisface cele mai exigente gusturi.

Camerele, cu aer condiționat și design elegant, sunt dotate cu toate facilitățile necesare pentru o ședere plăcută. Cu un restaurant ce servește mâncăruri din bucătăria africană, braziliană și chineză, Emerald Zanzibar Resort & SPA oferă o varietate de opțiuni culinare, inclusiv preparate vegetariene, fără lactate și halal, pentru a satisface toate preferințele. Complexul dispune de o gamă largă de facilități de agrement, precum o piscină în aer liber, un centru de fitness, teren de joacă pentru copii și activități de seară, creând o atmosferă vibrantă și relaxantă.

Situat la doar câțiva pași de Muyuni Beach și la 33 km de Kichwele Forest Reserve, hotelul oferă o locație perfectă pentru a explora bogăția naturii și a culturii locale. Aeroportul Internaţional Abeid Amani Karume, la 56 km distanță, facilitează accesul la această oază de lux.

Cu un personal de recepție vorbitor de engleză, germană, spaniolă și franceză, complexul asigură că oaspeții beneficiază de asistență promptă și profesionistă în timpul șederii lor.

Diamonds Mapenzi Beach 4*

Cu o poziționare pitorească pe faleza satului Kiwengwa, pe coasta de est a insulei Zanzibar, Diamonds Mapenzi Beach 4* reprezintă o destinație de relaxare în mijlocul grădinilor populate cu palmieri înalți. Acest complex impresionant oferă o experiență autentică prin mobilierul tradițional al Africii de Est, care îmbină perfect luxul cu autenticitatea culturală.

Cu 3 restaurante și 2 baruri, Diamonds Mapenzi Beach răsfață oaspeții cu o varietate de opțiuni culinare. Ocean Reef, restaurantul principal, servește un mic dejun bogat, prânz și cină, oferindu-le oaspeților ocazia de a savura preparate delicioase într-un cadru rafinat. Pizzeria Nakupenda își răsfață oaspeții cu pizza și salate proaspete, în timp ce restaurantul Suli-Suli propune un meniu à la carte pentru experiențe culinare personalizate.

În cadrul complexului, oaspeții se pot relaxa la piscină sau pot participa la diverse activități organizate de centrul de sporturi nautice. Cu servicii atente la detalii și facilități diversificate, Diamonds Mapenzi Beach se dovedește a fi mai mult decât o destinație de vacanță, oferind o experiență autentică și relaxantă într-un decor tropical de excepție.

Acum ai zbor săptâmânal direct spre Zanzibar

Vacanța în Zanzibar este mai accesibilă datorită zborului săptămânal direct, operat de SkyUp, care durează 9 ore și 45 de minute, incluzând o oprire tehnică în Hurghada pentru alimentare cu combustibil, pasagerii așteptând în avion.

Zborul către Zanzibar decolează din București la ora 07:30 și aterizează la ora 16:55 (ora locală). La întoarcere, avionul decolează la ora 21:05 din Zanzibar și aterizează în București, Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:30 (ora locală). Plecarea dimineața din România și întoarcerea seara permite turiștilor să se bucure din plin de vacanță și să maximizeze timpul petrecut pe continentul african.

Pentru cei care își doresc să descopere această bijuterie tropicală cu ușurință și în confort, tur operatorul Join UP! este partenerul de încredere care poate transforma visul unei vacanțe în realitate. Cu pachete personalizate și expertiză în organizarea călătoriilor, Join UP! vă asigură că fiecare detaliu al șederii voastre în Zanzibar va fi perfect orchestrat. Și, desigur, poți să alegi unul dintre aceste 7 hoteluri din Zanzibar unde să te cazezi.

Foto: envato elements / Join UP

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește TravelingMag.ro pe Facebook și Instagram!

Continue Reading
Foto: Primăria Municipiului Sibiu Foto: Primăria Municipiului Sibiu
City Break08 June 2024

Unde stai, mănânci, te relaxezi și te distrezi în… Sibiu

Orașul Sibiu este oricând o alegere bună pentru o evadare de weekend. Așa că îți dăm câteva ponturi pentru ca...

Târguri de Crăciun Târguri de Crăciun
Destinations12 December 2023

6 târguri de Crăciun din Europa unde poți ajunge cu un zbor Wizz Air

Ți-ai propus să ajungi la cât mai multe târguri de Crăciun anul acesta? Atunci notează 6 destinații unde poți ajunge...

City break la Istanbul City break la Istanbul
City Break30 October 2023

Toamna este anotimpul perfect pentru un city break la Istanbul

Ai chef să evadezi pentru câteva zile? Atunci trebuie să știi că toamna este anotimpul perfect pentru un city break...

Pe malurile Dunării la Budapesta Pe malurile Dunării la Budapesta
City Break20 October 2023

O zi pe malurile Dunării la Budapesta

Dunărea împărțea pe vremuri cele două orașe Buda și Pesta. Acum, cele două maluri sunt locul preferat pentru turiștii care...

City Break19 October 2023

Un tur prin Stuttgart la volanul unui Porsche

Stuttgart este capitala regiunii Baden-Württemberg și “casa” constructorului de mașini Porsche. Si este o destinație ideală pentru un city break....

5 locuri cool din Berlin 5 locuri cool din Berlin
City Break13 October 2023

5 locuri cool din Berlin descoperite cu noul Opel Corsa-e

Berlin este oricând o destinație perfectă pentru un city break. Mai ales când ai ocazia să descoperi locuri cool din...

Evenimente15 July 2023

Descoperă frumusețile din Sibiu la volanul unei mașini clasice sau electrice

Trei zile pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu. Asta înseamnă Transylvania Classic, un eveniment dedicat vehiculelor istorice și...

Destinations20 July 2022

[FOTO/VIDEO] Un road trip prin Olanda cum probabil nu o să poți face niciodată. Sau?

Nu am spune nu niciodată unei propuneri de road trip prin Olanda. Dar cel mai probabil nu vom putea face...

Evenimente22 May 2022

Transylvania Classic 2022: un raliu ca o vacanță pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu

Vrei să descoperi cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu la volanul mașinii tale? Atunci trebuie neapărat să participi la...

Norway postcards cu un BMW X3 Norway postcards cu un BMW X3
Destinations03 February 2020

Norway postcards cu un BMW X3

“Traveller’s tales” a explorat frumuseţea Norvegiei în cel de-al patrulea proiect de scurtmetraj în colaborare cu BMW. Şosele neîntrerupte care...

Trending