Connect with us

Where To Stay

S-a deschis hotelul ibis Styles Venus

Published

on

ibis Styles, brandul orientat către design al Accor, anunță deschiderea ibis Styles Venus, primul hotel afiliat unui brand internațional care debutează pe litoralul românesc al Mării Negre.

ibis Styles Venus, operat printr-un contract de franciză cu Paradis Hotels & Resorts, dispune de 180 de camere spațioase. Fiecare etaj este un tribut adus naturii sălbatice, cu teme de la imprimeuri de leopard la motive cu girafe și zebre. Oaspeții sunt invitați să pornească într-o vânătoare de comori distractivă, urmărind urmele animalelor de la recepție până la restaurant, pe holuri și în camere.

Renumită pentru farmecul său istoric, stațiunea Venus a fost reamenajată, cu facilități moderne ce îi pun în valoare farmecul pitoresc. ibis Styles Venus contribuie la această revitalizare cu tema sa vibrantă inspirată din junglă și cu facilități de ultimă generație. Oaspeții pot plonja în piscina generoasă, pot savura delicatese locale și europene la restaurantul pentru mic dejun și la barul bistro de la piscină și, începând din 2025, pot organiza evenimente în cele două noi săli de conferințe.

ibis Styles Venus oferă evadarea perfectă, fie pentru o aventură cu prietenii, fie pentru a petrece timpul cu familia. Oaspeții pot explora atracțiile din apropiere, cum ar fi Muzeul Arheologic Callatis și Moscheea Esmahan Sultan din Mangalia sau se pot bucura de o scurtă plimbare până la frumoasele stațiuni învecinate Saturn și Neptun.

Bistro barul de la piscină îi așteaptă pe oaspeți cu savori locale, din mare și din grădină. Oaspeții se pot relaxa într-una dintre camerele dotate cu paturi confortabile Sweet Bed®, pot să deschidă ferestrele pentru a admira priveliști senine și pot rămâne conectați cu Wi-Fi gratuit.

„Ibis Styles este renumit pentru designul său tematic vibrant, care reflectă cultura locală, istoria și splendoarea naturală. Fiecare hotel sub acest brand spune o poveste distinctă. Oferă oaspeților o experiență captivantă – a declarat Frank Reul, Vice President of  Development Accor Premium, Midscale & Economy “Eastern Europe, Balkans, Italy & Greece – Deschiderea ibis Styles Venus demonstrează angajamentul nostru de a ne spori prezența în România, dar și de a crește atractivitatea turistică a litoralului românesc al Mării Negre.”

 „Parteneriatul cu Accor ne-a permis să ridicăm proprietatea noastră la noi standarde de excelență în ospitalitate, îmbinând farmecul Mării Negre cu ethosul inovator și centrat pe client al ibis Styles. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm oaspeții în această locație remarcabilă, unde pot colecționa amintiri de neprețuit în Venus.” a declarat Aurelian Marin, Directorul General al ibis Styles Venus.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

On The Go

Hublot lansează un ceas ediție limitată dedicat legendarului Hotel Du Cap-Eden-Roc de pe Coasta de Azur

Published

on

Hotel Du Cap-Eden-Roc

50 de ceasuri model Classic Fusion Aerofusion Chronograph Eden Roc vor fi vândute colecționarilor adevărați în urma unui parteneriat dintre Hublot și celebrul Hotel Du Cap-Eden-Roc din Antibes, Franța.

Orașul de pe Coasta de Azur este considerat ca fiind unul dintre cele mai pitorești din țară, iar Hotel Du Cap-Eden-Roc este în topul celor mai cunoscute și luxoase unități de cazare din Franța și Europa.

Hotel Du Cap-Eden-Roc - Hublot

Parteneriatul dintre Hublot și Hotel Du Cap-Eden-Roc a dat naștere unui ceas unic. Combinând tradiția și inovația și invocând atât de multe amintiri, ceasul Classic Fusion Aerofusion Chronograph Eden-Roc face parte din prestigioasa colecție Eden Being, compusă doar din ceasuri exclusiviste și extrem de valoroase.

 Inspirându-se din arta fusion și adunând laolaltă mai multe elemente naturale, Hublot a combinat cele două lumi, ceasornicăria de lux și ospitalitatea excepțională, pentru a crea un ceas nemuritor, care cu siguranță va fi pe placul călătorilor de lux și a iubitorilor de piese de colecție.

Ceasul este practic un omagiu adus unui hotel legendar, un loc în care de-a lungul timpului au stat artiști, scriitori, staruri de cinema, membrii ai familiilor regale din toată lumea și alte figuri importante, toate plecând de la Hotel Du Cap-Eden-Roc cu inspirație în suflet și cu o minte mai bogată.

Hotel Du Cap-Eden-Roc

Hotel Du Cap-Eden-Roc este situat în centrul orașului Antibes din Franța. Orășelul de coastă, din pricina așezării sale, arata ca un tablou atent pictat de artiștii francezi, fiind o adevărată comoară a Coastei de Azur. Dacă vrei să petreci o noapte la legendarul hotel, va trebui să te pregătești cum se cade din punct de vedere financiar, însă vei avea cu siguranță parte de o experiență de neuitat și greu de întrecut din toate punctele de vedere.

Chiar dacă orașul nou din Antibes este impresionant, locul de neratat din mica așezare din buza mării rămâne orașul vechi. Aici vei găsi restaurante și cafenele mici și intime, dar și bistro-uri franțuzești de la care nu vei mai putea pleca. Piatra cubică de pe străduțele înguste îndeamnă călătorul la plimbări interminabile, iar clădirile vechi de peste 100 de ani parcă nici măcar nu au simțit trecerea timpului.

Foto: Hublot, Hotel Du Cap-Eden-Roc

Urmărește TravelingMag.ro pe Facebook și Instagram

Continue Reading

Where To Stay

MATCA Transylvanian Sanctuary s-a deschis în Parcul Natural Bucegi

Published

on

MATCA Transylvanian Sanctuary, un proiect exclusivist de turism și ospitalitate, și-a deschis porțile, pentru a oferi o experiență unică de cazare și relaxare în mijlocul naturii neîmblânzite a Parcului Natural Bucegi.

Situată în localitatea Șimon, din județul Brașov, în proximitatea Castelului Bran, noua proprietate funcționează ca un boutique hotel independent, care își întâmpină oaspeții în 2 case tradiționale transilvănene, cu 16 camere de oaspeți, și 2 vile private, cu vedere către Munții Piatra Craiului și Munții Bucegi.

MATCA Transylvanian Sanctuary beneficiază, adițional spațiilor de cazare, de un centru de evenimente cu o suprafață de 140 de metri pătrați, ce permite diferite amenajări, pentru evenimente medii, dar și pentru întâlniri restrânse, dedicate echipelor de management. Spațiul este complet echipat cu sisteme de sonorizare, multiboard interactiv și Wi-Fi dedicat.

La acestea, se adaugă Natura SPA, un centru de wellbeing, care oferă turiștilor acces la o piscină interioară de relaxare încălzită, saună umedă și saună uscată, salină cu sare adusă special de la salina Praid și salina Slănic Prahova, jacuzzi, bazin rece și zonă de relaxare, un restaurant, STUP, cu o capacitate de 70 locuri la masă și un bar, Nectar, cu o terasă generoasă.

Conceptul gastronomic este menit să celebreze cultura culinară locală, folosind la maximum influențele tradiționale, bine evidențiate în preparate de fine dining, dar și ingredientele și produsele locale. Atât infuziile de plante aromatice cultivate și uscate local, cât și gustările de casă servite în cadrul restaurantului și al barului sunt de inspirație regională.

Proprietarii au lucrat predominant cu furnizori și branduri locale, care au contribuit la crearea unui spațiu elegant, exclusivist și echilibrat, menit să ofere relaxare și o stare de bine. Conceptul arhitectural și de design îi aparține arhitectului Gabriel Georgescu, care, împreună cu echipa sa din București, a creat spații armonioase, în care elemente și culori naturale, de lemn, piese ceramice și piatră sunt completate de detalii tradiționale transilvănene, în culori îndrăznețe.

Matca Transylvanian Sanctuary – un spațiu care curatoriază piese artizanale și artistice românești

Clădirea Matca Transylvanian Sanctuary a fost construită de la zero. Ea a reprodus arhitectura exterioară a casei 21 Ocolul Măgura, din cadrul Muzeului ASTRA Sibiu, folosind uși și elemente de feronerie reciclate de la proiecte ce datează de peste 100 de ani.

Gardul de inspirație maramureșeană a fost creat de meșteri locali, iar poarta a fost sculptată manual, în Făgăraș.

Matca Transylvanian Sanctuary este un promotor al culturii locale, un curator de artizanat și artă românească. Printre artiștii cu care brandul a colaborat pentru amenajare, se numără Angela Atelier, din Sibiu, care a realizat și brodat perdelele, Iulia Lavu, creator de noduri, responsabilă pentru covoare și accesorii, Anca Fetcu Lupu, designerul de corpuri de iluminat, sau Alina Căpățînă, care a realizat tablouri din flori culese de pe domeniul MATCA Transylvanian Sanctuary și uscate timp de doi ani. Vesela folosită în restaurant provine de la Victoria Finală, un brand românesc extrem de apreciat de către iubitorii de gastronomie din România.

În cadrul MATCA Transylvanian Sanctuary, oaspeții se pot bucura de natură în forma sa cea mai pură

MATCA Transylvanian Sanctuary este poziționat în mijlocul unui ecosistem unic, ce beneficiază de o faună extrem de bogată, care include urși bruni, lincși, lupi și o gamă largă de specii de păsări, inclusiv vulturii aurii și bufnițele.

Pentru a proteja și a face ca această biodiversitate să prospere, există o echipă dedicată, care contribuie activ la monitorizarea și protejarea florei și faunei locale. Profesioniști cu pregătire în botanică și zoologie cercetează și evaluează constant zona, pentru a înțelege felul în care fiecare element al ecosistemului este impactat de interacțiunea cu oamenii și a-i crea contextul potrivit, pentru coabitare.

Pentru a se bucura din plin de acest mediu, oaspeții MATCA Transylvanian Sanctuary beneficiază de ghizi și pădurari locali, care îi pot ajuta să exploreze domeniul în condiții de siguranță, atât pentru ei, cât și pentru natura neîmblânzită. Printre activitățile pe care complexul hotelier le are puse la punct se numără drumețiile, traseele de mountain bike sau activitățile apicole, realizate alături de apicultori cu experiență.

În plus, cei care vor să se relaxeze și mai mult, pot opta pentru terapii SPA în natură, cum sunt băile de fân.

Continue Reading

Where To Stay

ibis Styles Venus se va deschide pe litoralul românesc al Mării Negre

Published

on

ibis Styles Venus

Accor își extinde portofoliul din România prin semnarea unui nou acord de franciză cu Paradis Hotels & Resorts pentru transformarea hotelului Dana Holiday Club într-un nou ibis Styles Venus.

Programat să își deschidă porțile în iunie 2024, acest proiect marchează debutul brandului ibis Styles pe litoralul românesc al Mării Negre, oferind o experiență de ospitalitate vibrantă și plină de stil în inima stațiunii Venus.

ibis Styles Venus va avea – după renovare – 179 de camere generoase, inclusiv două apartamente exclusiviste, toate proiectate cu flerul unic și creativ caracteristic brandului ibis Styles. Hotelul va avea, de asemenea, o zonă de mic dejun, o piscină exterioară generoasă, un bar la piscină, și o nouă sală de fitness menită să răspundă nevoilor de wellness ale oaspeților săi începând din 2025.

Renumită pentru farmecul său istoric și recunoscută drept destinație cheie pe litoralul românesc, stațiunea Venus a cunoscut o revenire în ultimii ani prin renovarea proprietăților existente și dezvoltarea de noi hoteluri. Ibis Styles Venus își propune să contribuie la această renaștere, atrăgând oaspeții către facilitățile sale moderne și către frumusețea pitorească a coastei Mării Negre.

Design-ul de inspirație tropicală al viitorului hotel îi va invita atât pe copii, cât și pe adulți să pornească într-o aventură, descoperind mesajele animalelor din junglă în timp ce se îmbarcă într-o misterioasă vânătoare de comori. Designul creativ a fost conceput de SelfDezign – un studio tânăr, cu un spirit cool și inovator.

Rețeaua ibis Styles din România include ibis Styles Arad, ibis Styles Bucharest Airport, ibis Styles Bucharest City Center, ibis Styles Bucharest Erbas, ibis Styles Dunarea Galati ibis Styles Pitesti Arges și ibis Styles Sibiu Arsenal. Odată cu adăugarea ibis Styles Venus, Accor continuă să își consolideze prezența în întreaga țară, oferind opțiuni de cazare și calitate și diverse pentru călătorii locali și internaționali.

Designul creativ și atmosfera ludică îi întâmpină pe călători când se cazează la ibis Styles. Cu un concept de design unic construit în jurul unei teme precise și o abordare încrezătoare și optimistă, hotelurile ibis Styles oferă o experiență de ospitalitate simplă, contemporană și economică. ibis Styles este parte din Accor, grup de ospitalitate lider la nivel global ce cuprinde peste 5.100 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Accor operează în prezent 20 de hoteluri în România, cu 2153 de camere.

Continue Reading
Evenimente26 June 2024

Descoperă frumusețile din Sibiu la volanul unei mașini clasice sau electrice

Trei zile pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu. Asta înseamnă Transylvania Classic, un eveniment dedicat vehiculelor istorice și...

City Break18 June 2024

Un tur prin Stuttgart la volanul unui Porsche

Stuttgart este capitala regiunii Baden-Württemberg și “casa” constructorului de mașini Porsche. Si este o destinație ideală pentru un city break....

Foto: Primăria Municipiului Sibiu Foto: Primăria Municipiului Sibiu
City Break18 June 2024

Unde stai, mănânci, te relaxezi și te distrezi în… Sibiu

Orașul Sibiu este oricând o alegere bună pentru o evadare de weekend. Așa că îți dăm câteva ponturi pentru ca...

Târguri de Crăciun Târguri de Crăciun
Destinations12 December 2023

6 târguri de Crăciun din Europa unde poți ajunge cu un zbor Wizz Air

Ți-ai propus să ajungi la cât mai multe târguri de Crăciun anul acesta? Atunci notează 6 destinații unde poți ajunge...

City break la Istanbul City break la Istanbul
City Break30 October 2023

Toamna este anotimpul perfect pentru un city break la Istanbul

Ai chef să evadezi pentru câteva zile? Atunci trebuie să știi că toamna este anotimpul perfect pentru un city break...

Pe malurile Dunării la Budapesta Pe malurile Dunării la Budapesta
City Break20 October 2023

O zi pe malurile Dunării la Budapesta

Dunărea împărțea pe vremuri cele două orașe Buda și Pesta. Acum, cele două maluri sunt locul preferat pentru turiștii care...

5 locuri cool din Berlin 5 locuri cool din Berlin
City Break13 October 2023

5 locuri cool din Berlin descoperite cu noul Opel Corsa-e

Berlin este oricând o destinație perfectă pentru un city break. Mai ales când ai ocazia să descoperi locuri cool din...

Destinations20 July 2022

[FOTO/VIDEO] Un road trip prin Olanda cum probabil nu o să poți face niciodată. Sau?

Nu am spune nu niciodată unei propuneri de road trip prin Olanda. Dar cel mai probabil nu vom putea face...

Evenimente22 May 2022

Transylvania Classic 2022: un raliu ca o vacanță pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu

Vrei să descoperi cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu la volanul mașinii tale? Atunci trebuie neapărat să participi la...

Norway postcards cu un BMW X3 Norway postcards cu un BMW X3
Destinations03 February 2020

Norway postcards cu un BMW X3

“Traveller’s tales” a explorat frumuseţea Norvegiei în cel de-al patrulea proiect de scurtmetraj în colaborare cu BMW. Şosele neîntrerupte care...

Trending