Rămâneți conectați

Business

Team building în Transilvania: Liliac Lodge Batoș

Publicat

pe

Liliac Lodge Batos

Sunt o mulțime de locuri frumoase în care poți evada un weekend alături de colegi sau prieteni. Unele însă sunt ”secrete bine păzite”, accesibile doar celor inițiați. Am descoperit un astfel de loc în Transilvania – Liliac Lodge Batoș, o destinație perfectă pentru team building și evenimente: în mijlocul naturii, vin bun, mâncare delicioasă, aer curat, asfințituri cum nu ai mai văzut.

Cum ar arăta programul unui astfel de team building la Liliac Lodge Batoș? Noi vă recomandăm să porniți spre Târgu Mureș (Batoș se află la doar 47 de km și Târgu Mureș pare opțiunea naturală pentru cazare în zonă) vineri dimineață, sunt 6 -7 ore de drum, în funcție de modul de transport, de pauze și opriri, de tipul de condus…

Hotel Privo

Odată ajunși la Târgu Mureș, una dintre opțiunile de cazare, pe care o recomandăm cu căldură, este Hotel Privo. Amplasat într-o zonă retrasă și liniștită, aproape de centrul orașului Târgu Mureș, Privo este un hotel modern, minimalist, o oază de relaxare, perfectă atât pentru deplasările în scop de business, cât și pentru vacanțe.

Hotelul dispune de un restaurant cu specific internațional, cu o ambianță modernă și elegantă, unde vă puteți delecta simțurile cu preparate culinare și băuturi atent selecţionate, precum și o enotecă, pregătită pentru degustări profesionale de vin.

Adevărata distracție însă, o găsiți la Liliac Lodge Batoș. Accesul rutier este facil, 40-50 de minute din Târgu Mureș. Ajunși la podgoria Liliac, vă recomandăm să nu ratați niciuna dintre experiențele pe care gazdele vi le pot propune.

Liliac_Wine

O zonă perfectă pentru un team building de companie

Puteți face un tur al podgoriei, puteți explora dealurile pe jos sau într-o plimbare rustică, cu carul, și puteți încheia cu vizita cramei.

gama de vinuri Liliac

De asemenea, vă puteți crea propriul cupaj, în cadrul unui atelier de vinuri – este foarte distractiv să te joci cu diferitele tipuri de vin, mixându-le exact așa cum îți dorești.

Punctul culminant al vizitei, al șederii la Batoș, nu poate fi decât o degustare de vinuri în cabana cu terasă ce oferă o panoramă deosebită asupra întregului ținut, la un pahar de vin.

Pentru cunoscători, Liliac propune câteva sortimente care vă vor încânta cu certitudine, printre care, trebuie menționate vinurile reper din Gama Private Selection: Merlot 2013, Pinot Noir 2013 și primul Orange Wine din Romania.

De fapt, Liliac propune vinuri pentru toate gusturile, și ocaziile, vara aceasta lansând și primul său vin spumant, Sparkling by LILIAC, produs după metoda champagnaise, din Fetească Albă și Chardonnay.

Pentru ultima zi, înainte de plecarea spre casă, puteți vizita Salina Praid, care poate include chiar și o degustare de vinuri. Salina Praid este deschisă înte orele 08:00 și 16:00, 18:00 sau 20:00, în funcție de perioada din an în care ajungi acolo.

Baza de agrement este amenajată la „Orizontul 50”, care se află la o adâncime de 120 m de la suprafaţă. Aici găsești terenuri de joacă pentru copii, spaţii de creaţie şi agrement, capelă ecumenică, cafenea, cinema 3D şi o farmacie cu produse naturiste.

Pe traseul de ieşire din Baza de agrement, la „Orizontul 60” găsești zona de vizitare Panorama Belvedere „Mina Iosif”. La acest nivel poți face degustarea de vinuri şi poți servi masa în restaurantul deschis aici.

Sau, pentru a încheia cu o masă tradițional săsească, vă recomandăm restaurantul Schwabenhof, aflat la 23 de km de Târgu Mureș (Isla 1A, Hodosa 547322).

Restaurantul Schwabenhof

Citește și: 5 lucruri de neratat vara asta în Porto Montenegro

Urmărește TravelingMag.ro pe Facebook și Instagram

Citește în continuare
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement
Bari - Italia Bari - Italia
City Break03 iunie 2019

Recomandări pentru o zi de vis în Bari

La doar două ore de zbor cu avionul de București și extrem de accesibil ca preț, Bari, un oraș de...

Running Break Running Break
City Break02 iunie 2019

RUNNING BREAK: Locuri cool de alergare în Lisabona, Paris și Viena

Dacă ești pasionat de alergare, cel mai probabil fiecare city break se transformă într-un „running break”. Așa că avem câteva...

Marsilia Marsilia
City Break11 mai 2019

Recomandări pentru o zi de vis în Marsilia

Marsilia, cel mai vechi oraș din Franța, are un trecut bogat, însă și un prezent frumos, cu peste 300 de...

Malaga Malaga
City Break25 aprilie 2019

Recomandări pentru o zi de vis în Malaga

Malaga este un oraș plin de viață, cu o gastronomie excelentă și o clima perfectă. Bine ai ajuns într-unul din...

Palma de Mallorca Palma de Mallorca
City Break05 martie 2019

Recomandări pentru o zi de vis în Palma de Mallorca

Palma de Mallorca este una dintre cele mai căutate destinații de vacanță din Spania. Avem și noi câteva recomandări ca...

Viena Viena
City Break05 martie 2019

Recomandări pentru o zi de vis în Viena

Viena este o combinație genială între grandoarea istorică și frenezia unei capitale moderne. Și avem câteva ponturi ca tu să...

Munchen - Germania Munchen - Germania
City Break04 martie 2019

Recomandări pentru o zi de vis în München

München, capitala landului Bavaria din Germania, este un loc uluitor din toate punctele de vedere. Și avem câteva recomandări pentru...

Funchal Funchal
City Break26 februarie 2019

Recomandări pentru o zi de vis în Funchal

Cu o marina complet refăcută, cafenele cosmopolite și  restaurante gourmet, Funchal este un oraș modern perfect pentru un city break...

City Break25 februarie 2019

Alte 24 de ore în Milano

Milano este unul dintre acele oraș în care ai tot timpul ceva de făcut. Tocmai de aceea revenim cu ponturi...

O zi in Faro O zi in Faro
City Break21 februarie 2019

Recomandări pentru o zi de vis în Faro

Ținând cont de cât de populară este regiunea Algarve din Portugalia, Faro a rămas un oraș liniștit plin de locuri...

Advertisement

Trending