Connect with us

Business

Team building în Transilvania: Liliac Lodge Batoș

Published

on

Liliac Lodge Batos

Sunt o mulțime de locuri frumoase în care poți evada un weekend alături de colegi sau prieteni. Unele însă sunt ”secrete bine păzite”, accesibile doar celor inițiați. Am descoperit un astfel de loc în Transilvania – Liliac Lodge Batoș, o destinație perfectă pentru team building și evenimente: în mijlocul naturii, vin bun, mâncare delicioasă, aer curat, asfințituri cum nu ai mai văzut.

Cum ar arăta programul unui astfel de team building la Liliac Lodge Batoș? Noi vă recomandăm să porniți spre Târgu Mureș (Batoș se află la doar 47 de km și Târgu Mureș pare opțiunea naturală pentru cazare în zonă) vineri dimineață, sunt 6 -7 ore de drum, în funcție de modul de transport, de pauze și opriri, de tipul de condus…

Hotel Privo

Odată ajunși la Târgu Mureș, una dintre opțiunile de cazare, pe care o recomandăm cu căldură, este Hotel Privo. Amplasat într-o zonă retrasă și liniștită, aproape de centrul orașului Târgu Mureș, Privo este un hotel modern, minimalist, o oază de relaxare, perfectă atât pentru deplasările în scop de business, cât și pentru vacanțe.

Hotelul dispune de un restaurant cu specific internațional, cu o ambianță modernă și elegantă, unde vă puteți delecta simțurile cu preparate culinare și băuturi atent selecţionate, precum și o enotecă, pregătită pentru degustări profesionale de vin.

Adevărata distracție însă, o găsiți la Liliac Lodge Batoș. Accesul rutier este facil, 40-50 de minute din Târgu Mureș. Ajunși la podgoria Liliac, vă recomandăm să nu ratați niciuna dintre experiențele pe care gazdele vi le pot propune.

Liliac_Wine

O zonă perfectă pentru un team building de companie

Puteți face un tur al podgoriei, puteți explora dealurile pe jos sau într-o plimbare rustică, cu carul, și puteți încheia cu vizita cramei.

gama de vinuri Liliac

De asemenea, vă puteți crea propriul cupaj, în cadrul unui atelier de vinuri – este foarte distractiv să te joci cu diferitele tipuri de vin, mixându-le exact așa cum îți dorești.

Punctul culminant al vizitei, al șederii la Batoș, nu poate fi decât o degustare de vinuri în cabana cu terasă ce oferă o panoramă deosebită asupra întregului ținut, la un pahar de vin.

Pentru cunoscători, Liliac propune câteva sortimente care vă vor încânta cu certitudine, printre care, trebuie menționate vinurile reper din Gama Private Selection: Merlot 2013, Pinot Noir 2013 și primul Orange Wine din Romania.

De fapt, Liliac propune vinuri pentru toate gusturile, și ocaziile, vara aceasta lansând și primul său vin spumant, Sparkling by LILIAC, produs după metoda champagnaise, din Fetească Albă și Chardonnay.

Pentru ultima zi, înainte de plecarea spre casă, puteți vizita Salina Praid, care poate include chiar și o degustare de vinuri. Salina Praid este deschisă înte orele 08:00 și 16:00, 18:00 sau 20:00, în funcție de perioada din an în care ajungi acolo.

Baza de agrement este amenajată la “Orizontul 50”, care se află la o adâncime de 120 m de la suprafaţă. Aici găsești terenuri de joacă pentru copii, spaţii de creaţie şi agrement, capelă ecumenică, cafenea, cinema 3D şi o farmacie cu produse naturiste.

Pe traseul de ieşire din Baza de agrement, la “Orizontul 60” găsești zona de vizitare Panorama Belvedere “Mina Iosif”. La acest nivel poți face degustarea de vinuri şi poți servi masa în restaurantul deschis aici.

Sau, pentru a încheia cu o masă tradițional săsească, vă recomandăm restaurantul Schwabenhof, aflat la 23 de km de Târgu Mureș (Isla 1A, Hodosa 547322).

Restaurantul Schwabenhof

Citește și: 5 lucruri de neratat vara asta în Porto Montenegro

Urmărește TravelingMag.ro pe Facebook și Instagram

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Evenimente26 June 2024

Descoperă frumusețile din Sibiu la volanul unei mașini clasice sau electrice

Trei zile pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu. Asta înseamnă Transylvania Classic, un eveniment dedicat vehiculelor istorice și...

City Break18 June 2024

Un tur prin Stuttgart la volanul unui Porsche

Stuttgart este capitala regiunii Baden-Württemberg și “casa” constructorului de mașini Porsche. Si este o destinație ideală pentru un city break....

Foto: Primăria Municipiului Sibiu Foto: Primăria Municipiului Sibiu
City Break18 June 2024

Unde stai, mănânci, te relaxezi și te distrezi în… Sibiu

Orașul Sibiu este oricând o alegere bună pentru o evadare de weekend. Așa că îți dăm câteva ponturi pentru ca...

Târguri de Crăciun Târguri de Crăciun
Destinations12 December 2023

6 târguri de Crăciun din Europa unde poți ajunge cu un zbor Wizz Air

Ți-ai propus să ajungi la cât mai multe târguri de Crăciun anul acesta? Atunci notează 6 destinații unde poți ajunge...

City break la Istanbul City break la Istanbul
City Break30 October 2023

Toamna este anotimpul perfect pentru un city break la Istanbul

Ai chef să evadezi pentru câteva zile? Atunci trebuie să știi că toamna este anotimpul perfect pentru un city break...

Pe malurile Dunării la Budapesta Pe malurile Dunării la Budapesta
City Break20 October 2023

O zi pe malurile Dunării la Budapesta

Dunărea împărțea pe vremuri cele două orașe Buda și Pesta. Acum, cele două maluri sunt locul preferat pentru turiștii care...

5 locuri cool din Berlin 5 locuri cool din Berlin
City Break13 October 2023

5 locuri cool din Berlin descoperite cu noul Opel Corsa-e

Berlin este oricând o destinație perfectă pentru un city break. Mai ales când ai ocazia să descoperi locuri cool din...

Destinations20 July 2022

[FOTO/VIDEO] Un road trip prin Olanda cum probabil nu o să poți face niciodată. Sau?

Nu am spune nu niciodată unei propuneri de road trip prin Olanda. Dar cel mai probabil nu vom putea face...

Evenimente22 May 2022

Transylvania Classic 2022: un raliu ca o vacanță pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu

Vrei să descoperi cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu la volanul mașinii tale? Atunci trebuie neapărat să participi la...

Norway postcards cu un BMW X3 Norway postcards cu un BMW X3
Destinations03 February 2020

Norway postcards cu un BMW X3

“Traveller’s tales” a explorat frumuseţea Norvegiei în cel de-al patrulea proiect de scurtmetraj în colaborare cu BMW. Şosele neîntrerupte care...

Trending