Rămâneți conectați

On The Go

Hello Holidays a organizat Show-ul Vacanțelor cu celebrități, muzică, dansuri și personaje din desene animate, la Târgul de Turism al României

Publicat

pe

Hello Holidays

Agenția de turism Hello Holidays le-a oferit vizitatorilor Târgului de Turism al României, desfășurat în perioada 20 – 23 Februarie 2020 la Romexpo, în București, un super show cu celebrități, muzică, dansuri și personaje din desene animate.

Bineînțeles, au fost și multe oferte atractive la vacanțele organizate de agenție. Mai mult decât atât, cei mai norocoși dintre participanții la târg au fost premiați cu vacanțe cadou, oferite de Hello Holidays.

Prezentatorii evenimentului Show-ul Vacanțelor, organizat la standul Hello Holidays, au fost Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cel mai nou și iubit cuplu din showbiz-ul românesc. Aceștia au întreținut atmosfera și au premiat participanții la târg cu vacanțe gratuite în România și în străinătate, oferite de la agenția de turism Hello Holidays: peste 20 de vacanțe gratuite, în valoare totală de 25.000 euro.

Renumitul cântăreț Ionuț Galani și Ansamblul Asteria au încântat oamenii aflați la târg cu ritmuri grecești, iar celebrul Nea Mărin și trupa lui au atras publicul cu dansuri tradiționale românești. Echipa Hello Holidays nu a uitat nici de cei mai mici dintre participanți. Copiii au făcut poze și s-au jucat cu cele mai îndrăgite personaje din desene animate: Elsa, Anna și Olaf.

„În această ediție a Târgului de Turism al României ne-am dorit să le oferim românilor experiențe inedite, ceea ce am și reușit. Am organizat un altfel de târg, sub formă de eveniment pe care l-am denumit Show-ul Vacanțelor. Feedback-ul a fost fost unul foarte bun, oamenii s-au simțit minunat la standul nostru. Ne-am dorit să aducem în cadrul târgului câte puțin din specificul fiecărei țări. Turiștii noștri s-au putut delecta cu cocktailuri concepute special cu ocazia târgului și înghețată cu specific turcesc. Cafeaua a fost din partea casei. Iubitorii de dansuri orientale au putut lua parte la show-uri de belly dance, care au încins atmosfera. Nu i-am uitat nici pe cei mici care zilnic au avut o petrecere organizată împreună cu Elsa, Anna și Olaf”, spune Cosmin Vasile, Destination Manager – Greece la Hello Holidays.

Cele mai căutate destinații pentru Sejururi au fost Grecia, Turcia, Bulgaria și România, iar printre cele mai solicitate Circuite s-au numărat: Scandinavia, Spania, Portugalia, Rusia, Croația și Elveția.

De asemenea, proiectul “O zi cât o vacanță”, un concept lansat în România de Hello Holidays, s-a bucurat de un mare succes la târg. Prin acest proiect, Hello Holidays promovează escapadele de o zi în unele dintre cele mai frumoase locuri ale țării noastre și ale Bulgariei: Transfăgărășan, Bran, Transalpina, Viscri, conacele din jurul Bucureștiului, Delta Dunării, Veliko Tarnovo, Balcik etc. Agenția oferă peste 20 de programe pentru acest tip de excursie.

În privința vacanțelor în România, la mare căutare s-au aflat: Litoralul Românesc, excursiile organizate la munte, dar și stațiunile de tratament. Una dintre cele mai solicitate excursii de 1 zi marca „O zi cât o vacanță” a fost Festivalul Trandafirilor – Kazanlak, din Bulgaria.

“Ofertele noastre au pornit de la 1 euro / noapte / persoană. Destinatiile care au beneficiat de aceste oferte speciale au fost Halkidiki, Tolo, Evia, Riviera Olimpului și Thassos. Turiștii care au ales Zakynthos și Corfu cu avionul am avut reduceri de 50% la taxele de aeroport și de până la 50% la cazare.

Nici destinațiile Antalya sau Marmaris din Turcia nu au fost mai prejos anul acesta. Turiștii care au dorit o vacanță în aceste destinații le-au putut achiziționa la tarife promoționale cu reduceri de până la 50% atât la cazare, cat si la taxele de aeroport.

Litoralul Bulgăresc a fost la înălțime și anul acesta și a venit cu oferte tentante pentru turiștii noștri. Aceștia au avut parte de reduceri de până la 30% la cazare si tarif unic la transport de 25 euro.

Circuitele în Europa cu avionul sau cu autocarul au beneficiat și ele de reduceri de până la 15% cu ocazia târgului. De asemenea, turiștii au putut achiziționa aceste vacanțe cu un avans minim de 25 euro/persoană”, spune Cosmin Vasile, Destination Manager – Greece la Hello Holidays.

Tot în timpul Târgului de Turism al României, turiștii care au achiziționat unul dintre programele agenției Hello Holidays cu plecare de Paște, au primit cadou o excursie de 1 zi în România. Excursiile de 1 zi și circuitele își păstrează reducerile pe care le-au avut la târg și săptămâna aceasta.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește TravelingMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

Citește în continuare
Lasă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

On The Go

Guvernul prelungește valabilitatea voucherelor de vacanță până la data de 31 mai 2021

Publicat

pe

valabilitatea voucherelor de vacanță

Valabilitatea voucherelor de vacanță emise în anul 2019 este prelungită până la data de 31 mai 2021.

Guvernul României, la inițiativa Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, a adoptat joi, 26 martie 2020, Ordonanța de Urgență a Guvernului privind modalitatea de emitere și prelungirea valabilității voucherelor de vacanță, în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2.

”Am luat această măsură pentru a rezolva o situație cauzată de criza coronavirusului din țara noastră. Am decis să prelungim valabitatea voucherelor de vacanță până anul viitor, în luna mai. Am încredere că atunci când va trece această criză vom reveni la o viață normală și vom susține repornirea motoarelor turismului intern. Până atunci vă îndemn în continuare să respectați indicațiile autorităților, să aveți grijă de voi și de cei dragi, și, de ce nu, să călătoriți virtual în toate colțurile României și ale lumii”, a declarat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Voucherele de vacanță sunt acordate atât personalului din sectorul privat, cât și celui din sectorul public pentru acoperirea unor cheltuieli ocazionate de efectuarea concediului de odihnă în regim de turism intern. Însă, în acest moment, având în vedere riscurile asociate situației epidemiologice și măsurile dispuse de autoritățile competente în contextul decretării stării de urgență pe teritoriul României, beneficiarii voucherelor de vacanță se află în imposibilitatea folosirii acestora.

Prelungirea valabilității voucherelor de vacanță este un demers care vine în sprijinul industriei turismului, cât și a turiștilor. Astfel, odată cu adoptarea acestui act normativ, persoanele care au beneficiat de vouchere de vacanță anul trecut, emise în perioada martie 2019 – decembrie 2019, indiferent de suport, le pot folosi ulterior încheierii situației epidemiologice actuale și a efectelor ei, până pe data de 31 mai 2021.

Mai mult decât atât, emiterea voucherelor de vacanță pentru anul în curs se va face exclusiv pe suport electronic. Această măsură vine în întâmpinarea riscurilor asupra sănătății beneficiarilor, dar și ca urmare a solicitărilor unităților emitente.

Totodată, precizăm că Ministerul Economei, Energiei și Mediului de Afaceri păstrează dialogul deschis și permanent cu reprezentanții asociațiilor profesionale și patronale din turism, în vederea indentificării de soluții care ar putea veni în sprijinul acestui sector puternic afectat de criza generată de noul coronavirus.

În anul 2019 au fost emise vouchere de vacanță atât pe suport de hârtie, cât și electronic, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanţă, cu modificările și completările ulterioare, cu valabilitate un an de la data emiterii.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește TravelingMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

Citește în continuare

On The Go

WIzz Air suspendă rutele spre Franța și Germania în urma restricțiilor impuse de autoritățile române

Publicat

pe

Wizz Air

 Wizz Air a anunțat că începând cu data de 25 martie 2020, ora locală 23.00, va suspenda toate rutele care conectează România cu Franța și Germania până pe 8 aprilie inclusiv.

Măsura este cauzată de restricțiile impuse de autoritățile române zborurilor comerciale operate între aceste țări în cadrul eforturilor de limitare a epidemiei de coronavirus.

Totodată, ca urmare a restricțiilor de călătorie de pe teritoriul Europei, Wizz Air suspendă zborurile de la Londra Luton la Constanța, Satu Mare, Suceava și Târgu Mureș, începând de azi și până pe 30 aprilie 2020 inclusiv.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil.

Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat.

În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește TravelingMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

Citește în continuare

On The Go

Wizz Air suspendă operațiunile de la Timișoara, Craiova și Sibiu

Publicat

pe

zborurile anulate Wizz Air

Începând cu data de 25 martie, ora locală 00.00, Wizz Air va suspenda toate operațiunile de la bazele din Timișoara, Craiova și Sibiu până la 1 mai.

Măsurile sunt luate ca urmare a restricțiilor din partea autorităților române cu privire la circulația cetățenilor străini în România în cadrul eforturilor de limitare a epidemiei de coronavirus.

Toate celelalte operațiuni din România (București, Cluj-Napoca, Iași, Suceava, Constanța, Tîrgu Mureș și Satu Mare) rămân active, dar cu restricțiile impuse de diferitele țări către care Wizz Air operează de pe aeroporturile respective.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil.

Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Pentru a nu rata nimic din ceea ce postăm urmărește TravelingMag.ro pe FacebookInstagram și YouTube!

Citește în continuare
Advertisement
Amsterdam Amsterdam
City Break26 februarie 2020

Recomandări pentru un weekend la Amsterdam

Cu o serie de muzee spectaculoase, teatre, restaurante, baruri, concerte în fiecare weekend, și nu doar atât, Amsterdam este destinația...

Foto: Primăria Municipiului Sibiu Foto: Primăria Municipiului Sibiu
City Break25 februarie 2020

Unde stai, mănânci, te relaxezi și te distrezi în… Sibiu

Orașul Sibiu este oricând o alegere bună pentru o evadare de weekend. Așa că îți dăm câteva ponturi pentru ca...

Praga Praga
City Break24 februarie 2020

Recomandări pentru o zi de vis în Praga

Chiar și toamna, capitala Cehiei este un loc numai bun pentru a fi explorat, fiind plin cu muzee, cafenele și...

Istanbul Istanbul
City Break24 februarie 2020

Istanbul în 48 de ore! Ce să nu ratezi în orașul-minune al Turciei

Să spunem că ai doar 48 de ore la dispoziție să vizitezi Istanbul, o destinație de vis pentru care în...

Norway postcards cu un BMW X3 Norway postcards cu un BMW X3
Destinations03 februarie 2020

Norway postcards cu un BMW X3

„Traveller’s tales” a explorat frumuseţea Norvegiei în cel de-al patrulea proiect de scurtmetraj în colaborare cu BMW. Şosele neîntrerupte care...

Stockholm Stockholm
City Break20 ianuarie 2020

Recomandări pentru o zi de vis în Stockholm

Stockholm, capitala Suediei, este o destinație interesantă pentru un city break. Găsești aici o arhitectură inedită, experiențe culturale și culinare....

Un road trip cu noul Opel Astra Un road trip cu noul Opel Astra
Destinations12 ianuarie 2020

Un road trip cu noul Opel Astra pe drumurile din landul german Hessa

Un city break la Frankfurt nu este niciodată o idee rea, mai ales dacă ai de gând să și ieși...

City Break18 decembrie 2019

11 târguri de Crăciun din Europa la care trebuie să ajungi iarna aceasta

Dacă îţi place atmosfera de Crăciun, cu luminiţe, colinde și goana după cadouri pentru toţi cunoscuţii, atunci cu siguranţă un...

Turul cramelor - Santorini Turul cramelor - Santorini
Food & Drinks26 august 2019

Turul cramelor și vinurile pe care nu trebuie să le ratezi în Santorini

Dacă vrei să încerci ceva special în Santorini, atunci ține cont de acest scurt ghid în care vei descoperi cele...

City Break08 iulie 2019

Alex Filip a explorat Marsilia în alergare

Alex Filip este pasionat de alergare și bicicletă și indiferent de orașul în care ajunge, sigur iese la o tură....

Advertisement

Trending